Η εταιρεία Mega Systems, στο μεγάλο της ταξίδι από το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την έννοια του sensory branding. Εξελίσσουμε μια νέα στρατηγική επικοινωνίας η οποία βασίζεται στον αρωματισμό χώρων και προϊόντων – γνωστή και ως scent marketing!

Η πορεία της εταιρείας μας είναι σταθερά αναπτυξιακή, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις πιο εύρωστες και αξιόπιστες ελληνικές επιχειρήσεις. Ενώ, οι συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές πρώτων υλών, εξασφαλίζουν ότι η Mega Systems θα συνεχίσει να καινοτομεί στον αναπτυσσόμενο κλάδο του scent branding.

Εμείς, οι άνθρωποι της Mega Systems εστιάζουμε στη δημιουργία αρωματικών προτάσεων για κάθε τύπο επιχείρησης, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο αρωματισμός μιας μπράντας και ότι εκείνη αντιπροσωπεύει, είναι πάντοτε αποτέλεσμα μελέτης και σχεδίασης, αλλάζοντας στην πράξη την επικοινωνιακή στρατηγική μιας εταιρείας.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του branding είναι προφανές ότι το μέλλον ανήκει στο scent marketing. Σήμερα, περισσότερο απο ποτέ, οι καταναλωτές δέχονται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα για υπηρεσίες και προϊόντα. Επομένως, για να ξεχωρίσει μία εταιρεία, ένα brand, πρέπει να αποσπάσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Και, μαλιστά, τούτο πρέπει να έχει διάρκεια! Τότε και μόνο τότε, η εμπειρία γίνεται branding!

Τα πιο επιτυχημένα brand σε όλους τους κλάδους χαρακτηρίζονται από loyalty, ενώ προσφέρουν και μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές. Δεν είναι, απλώς, και μόνο value for money – καθέ σημαντική μπράντα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία! Και, ασφαλώς, ο αρωματισμός κάθε χώρου ή προϊόντος που συνδέεται με μια μπράντα είναι μια τέτοια εμπειρία!

Αναζητήστε τις αναρίθμητες εφαρμογές του scent marketing. Ο αρωματισμός χώρων και προϊόντων είναι το business branding με τη μεγαλύτερη επιρροή στις συνήθειες των καταναλωτών. Συνδέστε τη μπράντα σας με τα μοναδικά αρώματα της Mega Systems. Αρώματα για κάθε προϊόν, για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, για κάθε μοναδική κουλτούρα! Στο επιχειρείν, το άρωμα μπορεί να γίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα – της μπράντας σας!