Η εταιρεία Mega Systems, στο μεγάλο της ταξίδι από το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την έννοια του Sensory Branding, εδραιώνοντας έτσι και εξελίσσοντας μια νέα μορφή επικοινωνιακού marketing – το scent marketing!

Η πορεία της είναι σταθερά αναπτυξιακή, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις πιο εύρωστες και αξιόπιστες ελληνικές επιχειρήσεις. Οι συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές πρώτων υλών της εξασφαλίζουν πρόσβαση στις πιο καινοτόμες τάσεις στο χώρο του Sensory Branding.

Οι άνθρωποι της Mega Systems είναι προσανατολισμένοι στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε επιχείρησης, μελετώντας, σχεδιάζοντας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην επικοινωνιακή της στρατηγική.

Για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του branding είναι προφανές ότι το μέλλον ανήκει στο scent marketing. Σήμερα, περισσότερο απο ποτέ, οι καταναλωτές δέχονται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα για υπηρεσίες και προϊόντα. Επομένως, για να ξεχωρίσει μία εταιρεία, ένα brand, πρέπει να αποσπάσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Και, μαλιστά, τούτο πρέπει να έχει διάρκεια! Τότε και μόνο τότε, η εμπειρία γίνεται branding!

Τα πιο επιτυχημένα brand σε όλους τους κλάδους χαρακτηρίζονται από loyalty, ενώ προσφέρουν και μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές. Δεν είναι, απλώς, και μόνο value for money – καθέ σημαντική μπράντα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία! Ο Αρωματισμός κάθε χώρου ή προϊόντος που συνδέεται με ένα brand είναι μια τέτοια εμπειρία!

Αναζητήστε τις αναρίθμητες εφαρμογές του scent marketing. Συνδέστε τη μπράντα σας με τα μοναδικά αρώματα της Mega Systems. Αρώματα για κάθε προϊόν, για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, για κάθε μοναδική κουλτούρα! Το άρωμα μπορεί να γίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα – της μπράντας σας!