Μελετώντας συνεχώς τις ανάγκες των επιχειρήσεων, έχουμε αναπτύξει επαγγελματικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένες διεθνώς:

  • Anti Tobacco: Με τη τεχνολογία AROMAGUARD που στοχεύει και εξουδετερώνει συγκεκριμένα τη δυσάρεστη οσμή του τσιγάρου και την αντικαθιστά με ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας. Το προϊόν καταπολεμά 100% την οσμή του τσιγάρου άμεσα και αρωματίζει το χώρο, δίνοντας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
  • Kitchen Clear: Με τεχνολογία AROMAGUARD που στοχεύει και εξουδετερώνει συγκεκριμένες δυσάρεστες οσμές κουζίνας, όπως ψημένο κρέας, καμένο λάδι, κ.λπ. Το προϊόν είναι ιδανικό για χώρους εστιατορίων όπου οι μυρωδιές της κουζίνας είναι έντονες και εισέρχονται στους χώρους γευματισμού. Το προϊόν είναι άοσμο και μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα στοχευμένο άρωμα στο χώρο.
  • Fabric freshener Linen: Μυρωδιά φρεσκοπλυμένου ρούχου ιδανικό για όλα τα υφάσματα. Πετσέτες, σεντόνια, καλύμματα, κουρτίνες, χαλιά αναζωογονούνται με το μοναδικό άρωμα που διαρκεί έως και 12 ώρες. Δερματολογικά ελεγμένο. Διατίθεται σε συσκευασία των 500ml &
  • Fabric freshener Powdery: Μυρωδιά εκλεπτυσμένου σαπουνιού ιδανικό για όλα τα υφάσματα με διάρκεια έως και 12 ώρες. Δερματολογικά ελεγμένο. Διατίθεται σε συσκευασία των 500ml & 5LT.
  • Aroma Car Collection: Αρωματισμός αυτοκινήτου υψηλής απόδοσης, με φυσική πρώτη ύλη, που διαρκεί για περισσότερο από 1 μήνα. Εύκολο στη χρήση του, ανανεώνει το χώρο του αυτοκινήτου.
  • Ocean Waters: Ισχυρότατο καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, ιδανικό για καθημερινή αλλά και εξειδικευμένη χρήση. Χάρις των επαγγελματικών του ιδιοτήτων μπορεί εύκολα να αφαιρέσει δύσκολες βρομιές. επαγγελματίες. Στεγνώνει γρήγορα, δημιουργεί ένα προστατευτικό φίλτρο, γυαλίζει και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας χάρις το μοναδικό του άρωμα.